Restart

Restart. 

Most már mosolyogva ízlelgetem a szót, de sok nehéz pillanat van emögött a még kicsit sem felszabadult kifejezés mögött. Sok munka, önvizsgálat, megfejtések, megbánások, felismerések és elengedések. Az egész talán ott kezdődött, hogy még a korlátozások és világ lelassulása előtt teljesen másról és teljesen máshogy akartam írni. Arról, hogy milyen harsányan lehet szeretni az életet, hogy melyik 4 kezelés a kedvencem 40 év felett, hogy mennyire meg lehet állítani az időt… És akkor tényleg megállt a világ. Jött a pánik, aztán a gyász, az elcsendesedés, majd az értelem, a cél megtalálása az új helyzetben. 

 

Szóval, még minden előtt szépen sorba vettem, és nagy örömmel állítottam össze fejben a listát, hogy milyen remek lesz ezeken a kezeléseken akárcsak gondolatban is végigmenni. Hogy leírom majd, mennyire örülök, hogy vannak ezek a módszerek, és mennyit tudnak könnyíteni az ember napi rutinján, önmegítélésén, akár csak, ha a környezet szemüvegét viseli, vagy ha a saját maximalizmusával szemléli magát. Aztán megváltozott a helyzet és ráeszméltem, hogy a vágyott kezelések helyett folyamatosan azon dolgozom, hogy betartsam azokat a gondolatokat, amiket Ági osztott meg velem a bőrápolásról, tulajdonképpen az öngondoskodás egy formájáról. Az alapokról. Hogy azon vagyok, hogy bepótolhassam azt a rutint, amit még nem építettem ki, de most tényleg nagyon jó lenne. 

 

Mert most a restart lehetőségét adhatnám én is a bőrömnek. Egy olyan dolog a sok közül, amit én megtehetnék magamért. Hogy nem hagyományos értelemben, sejt szinten frissíthetném fel az arcom, hogy egészséges, ápolt bőrképpel vágjak neki az előttünk álló helyzeteknek. Sokat beszélgettünk korábban Ágival a ZO® Skin Health programról, hogy a bőrterápiák összes lehetséges csapdáját kiküszöbölte, hogy gyakorlatilag minden olyan bőrproblémán segít hosszú távon, amellyel gyakorta együtt élünk már 30 vagy 40 év felett. És ahogy találkozik a pillantásom a tükörképemmel reggelente, már tudom is sorolni, mi mindent szeretnék megújítani, eltüntetni: hiperpigmentált bőr, foltok, ráncok, szarkalábak, apró kis erek, dehidratáltság, petyhüdtség… A ZO®-val hívhatnám most segítségül a mostanában sokat emlegetett, leginkább eredményes bőr-fitness gurut, a retinolt, amely a leghatékonyabb bőrregeneráló molekula és amely megfelelően alkalmazva a bőr alsóbb kötőszöveteibe is bejut. Alvás közben szépülni, nem lenne jó? A felépített otthoni kezelési rutinnal ez meglenne, ahogy a folytatás is, amely minden reggel újra meg újra felébreszthetné a bőröm pihenésbe belefeledkezett saját hyaluronsav, kollagén és elasztin termelését. Jó kis program, nem? A végeredmény pedig egészséges, ragyogó, sima bőrfelszín. 

Tökéletes restart.

Radványi Lili

 

 

Ossza meg velünk vélményét !