Egy születésnap margójára – avagy hogyan vagyok mindig 10 évvel fiatalabb

Már így a legelején le kell szögeznem: elfogult vagyok és rajongó. Ennek persze oka és története van. 10 évvel ezelőtt még kérdés sem volt a fejemben arra vonatkozóan, hogy milyen leszek 10 év múlva. Őszintén,épphogy 30as voltam, egyáltalán nem foglalkoztatott az öregedés. Oké, nyilván beszéltünk erről a csajokkal, de nem volt lényeges. Mi már az a generáció vagyunk, akik úgy nőttek fel, hogy minimum havonta egyszer eljárnak kozmetikushoz, ugranak kipróbálni a legjobb és legújabb arcápolókat és már nem hagyják ki – soha, semmilyen körülmények között – az esti arctisztítási rutint.Az is lehet persze, hogy csak elnyomtam magamban a „kötelező” öregedéstől való rettegést, hiszen mindig volt újabb megoldandó feladat, egy következő kihívás, egy utazás, valami, ami hirtelen mindent borított. Ez pont 10 évvel ezelőtt volt. Majd váratlanul szembesültem azzal, hogy egy kiadós alvás már nem segít kivasalni a vonásaimat; hogy egy gazdag krémes pakolás hatására már nem vonulnak visszavonulót a finom ráncocskák. Nyilván ilyenkor kezd kutatni megoldások és eszközök után az ember kíváncsi lánya.

Szerencsés vagyok, hiszen a munkám kapcsán – kommunikációs tanácsadás, vagy ahogy a családtagjaim mondják viccesen: „írás-olvasás” – rengeteg információ eljut hozzám, és csodálatos emberekkel is összehoz a sors. A Doktornőt, vagyis Ágit, Dr. Petrohai Ágnest is így ismertem meg, egy átfogó esztétikai-piaci körkép kapcsán, melyben szépítészeti beavatkozásokról volt szó. Ennek már 10 éve. Rögtön feltűnt, hogy Ágnes naprakész, nagyon magas szintű, nemzetközileg elismert szakemberektől szerzett szakmai tudása mellett elképesztő emberismerettel és olyan őszinte, nyitott személyiséggel rendelkezik, amivel kevesen. Közösséget épít, karban tart és felfedez. Mindig azt javasolja, ami az adott élethelyzetben a legjobb a pácienseknek és amivel a legjobb eredményeket tudhatja magáénak hosszú távon is. A kérdésekre van válasza: építő, szépítő válasza. Ezért is bízom benne vakon, ezért is vagyok elfogult Álomarc rajongó 10 éve. Amit ő javasol, abban hiba nincs. Legyen szó CO2 lézeres kezelésről, botoxról, vagy hialuronsavas feltöltésről, izzadásgátlásról, vagy arról, hogy milyen életkorban vagy milyen élethelyzetben milyen krémet érdemes használni. A hogyan, hova és mennyit koordináták az ő keze alatt a természetesség paraméterei lesznek, így sosem kell attól tartania senkinek, hogy túlzó lesz egy kezelés, vagy éppen mesterkéltek a vonások. Csak a vonzó, kipihent, friss, fiatalos végeredményt veszik majd észre a legnagyobb kritikusok is. Instant időutazás fájdalmak nélkül.Ugyehogy pont erre vágyunk?

Ági képben van a legújabb esztétikai kezelések, non-invanzív megoldások kapcsán is köszönhetően nemzetközi tapasztalatainak. Minden részletre kiterjedően ismeri a hatóanyagokat, a hatásokat és az eljárási megoldásokat. Az Álomarc pedig olyan helyszínné lett az évek alatt, amely tényleg a béke szigete. Elegáns, finom környezet, amelyben diszkrét elvonulási lehetőséget kap az, aki az idő elleni harcban muníciót és tudást gyűjt.Mindig várom, hogy legközelebb milyen esztétikai újdonságot fedez fel és tesz elérhetővé számunkra is Ágnes.
Drága Doktornő, nagyon köszönjük!
Kedves Álomarc, legyen még sok boldog, elégedett vendéged és sok rendkívül sikeres éved!
Boldog születésnapot!

 

Radványi Lili

 

 

 

 

Ossza meg velünk vélményét !