Őrizem a szemed…

Úgy tartják, hogy a szem a lélek tükre. Nem mindegy, hogy ez a tükör milyen keretbe van foglalva!

A szemek szépsége elsősorban egészségi állapotunktól függ, de természetesen hozzájárul a szem alakja, nagysága, a szempillák sűrűsége és hosszúsága, a szemöldök formája és a szemhéjak bőrének minősége.

Érdekes módon tudja a szemöldökünk befolyásolni az arcunkat: ha ápolt, akkor ragyog az arcunk, szemünk, ha csúnya akkor a szépségünk is megfakul. Fontos szem előtt tartani, hogy mindenki arca más így mindig saját arcunkhoz válasszunk formát. Óvatosan kell bánni a szemöldökkel, hiszen előfordulhat, hogy ha kiszedjük többé nem nő vissza. Vegyük igénybe szakember segítségét. Az arcfiatalítás mindig a szemöldök külső harmadának a megemelésével kezdődik! Ha a két szemöldök között mély, un. „haragos ránc” éktelenkedik, sürgősen forduljunk esztétikai szakorvoshoz, napjainkban már kezelhető.

A szempilla akkor szép, ha hosszú, sűrű, lágyan ívelő szálakból áll. Vannak, akik genetikai adottságaiknak köszönhetően igéző tekintettel rendelkeznek, de még a természettől ajándékba kapott dús szempilla is ápolást igényel, hogy megőrizze eredeti formáját.

A szemkörnyék bőre az egyik legvékonyabb bőrfelület az arcunkon. Emellett nagyon kevés faggyúmirigyet is tartalmaz, ami érzékennyé teszi a külső negatív hatásokkal szemben. Napközben a szemkörnyéki izmok nagy terhelésnek vannak kitéve, minden pislogás, a pupilla minden rezdülése 22 izmot mozgat meg, mindezt naponta több mint 10 ezerszer. 20-25 éves kor után a bőr kollagéntermelése is elkezd csökkenni, amely kedvez a szarkalábak, megereszkedett felső és alsó szemhéj kialakulásához.

Mit tehetünk, ha a szemhéj megereszkedése már látványos, de még nem igényel műtéti beavatkozást, ill. szeretnénk szike nélkül megoldást találni? Több lehetőséget kínál erre a szépségipar, én most csak a leghatékonyabb módszert szeretném bemutatni: ez pedig a lézeres szemhéjfeszesítés!

Miért a lézer?

Mai napig is a világon a leghatékonyabb bőrmegújító eljárás. Egy időben kezeljük mind a bőr felszínét, mind a mélyebb rétegekben található kollagén szerkezetet is. Biztonságos, gyorsan gyógyuló (néhány nap) beavatkozás.

Csökkenti a szem körüli mimikai ráncok (szarkalábak) mélységét, eltünteti a pigmentfoltokat (szem alatti karikák csökkennek), a kollagén szerkezet megújul, így a bőr feszesebbé válik!

 

A kezeléseket DeepRenu ELITE Fractional CO2 lézer, amerikai lézercsővel és német számítógép technológiával készült, ami biztosítja a lehető legmagasabb minőséget. Ehhez még hozzáadjunk Klinikánk közel 10 éves tapasztalatát, hisz’ soha ne felejtsük el, hogy minden gép mögött van egy orvos!

Dr Petrohai Ágnes  MD, PhD

 

Szeretne Ön is megfiatalodni ? Kérje segítségünket ! 

 

 

 

Ossza meg velünk vélményét !