Buja ajkak, érzéki csókok! – Kinek? Mindenkinek!

A vastag ajkak sokak szerint nagyon erotikusak, a másik nem tagjaiban a gyengédség, a csókolni vágyás érzését ébresztik fel. A vastag ajkak tulajdonosa szereti az élet örömeit, rengeteg dolgot akar megkaparintani és kipróbálni az életben.

Angelina Joli szépségének legfőbb éke az ajka, Julia Roberts a Pretty Women című filmben természetes, szívből jövő nevetésével azonnal meghódította a nézők szívét. A Rolling’s Stone logója nem más, mint Mick Jagger óriási szája. A teljesség igénye nélkül sorolhatnánk még néhány „ikonikus szájjal” rendelkező hírességeket pl: Marylin Monroe, Kim Basinger, Elvis Presley, Niki Minaj és Naomi Cambel.

A fiatal arc egyik jellemzője a telt, érzéki száj. Azok, akik keskeny szájjal születtek, vagy az ajkak aránya (felül egyharmad, alul kétharmad) nem szép, esztétikus , napjainkban már könnyen korrigálható.

A korral járó változások, mint pl.: a száj vékonyabb lesz és megjelennek a száj körüli un. dohányzóráncok, orr-száj közötti barázda mélyül és a szájzug lefelé hajlik , ma már a múlté. Könnyen, gyorsan és rendkívül egyszerűen korrigálható problémává vált.

Szájfeltöltésnél lehet csak a kontúrt tölteni, lehet csak a korral járó elveszített volument pótolni és lehet nagyobbítani is. Ez egyénenként változik.

Az ajkak anatómiájára jellemző, hogy a száj izomzatát nagyon vérbő, erekben és idegekben gazdag kötőszövet veszi körül, funkciójára pedig, hogy egy nagyon mozgékony terület. Ezért olyan anyagot kellet találni, amelyik lágyan és egyenletesen, szinte észrevétlenül oszlik el, ugyanakkor hosszantartó is. Ezeknek a feltételeknek viszont csak egyetlen, a hyaluronsav töltőanyag felel meg! Mivel rendelkezünk olyan enzimmel, amelyikkel el lehet távolítani a töltőanyagot, így bátran kísérletezhetünk, hogy milyen száj lenne nekünk a legmegfelelőbb!

Az eredmény azonnal látható. Szájfeltöltés után az első 24 órában duzzadt a száj, de hamar elnyeri szép formáját.Tartóssága egyénenként változik, fél-egy évig élvezhetjük a szép eredményt.

A szájfeltöltés invazív beavatkozás. Súlyos szövődménnyel is járhat pl: bevérzés, átmeneti csomóképződés.

Két titka van a szépen feltöltött szájnak: a jól megválasztott töltőanyag és a gyakorlott szakember, akire magunkat bízzuk!

Amennyiben Ön gyakorlott szakembert keres, akkor keresse fel Dr. Petrohai Ágnest !

 

 

 

Ossza meg velünk vélményét !