MiraDry

Ömlik rólam a víz! -halljuk egyre gyakrabban a nyár közeledtével…

Megvan a megoldás a biztonságos és végleges hónaljizzadásgátlásra!

 

Mikor mondjuk valakiről, hogy kórosan izzad?

Ha a verejtékfolt a ruhán 5 cm-nél nagyobb, már fokozott izzadásról beszélhetünk.

Ha a mindennapi életünkben problémát jelent számunkra, függetlenül attól, hogy milyen mértékű az izzadás. Nem tudunk a munkánkra koncentrálni és a magánéletünkben is zavaró. Súlyosabb esetben depressziót is okozhat!

 

A nők és a férfiak ugyanolyan arányban hajlamosak a túlzott izzadásra egy amerikai felmérés szerint. A nőknél valamivel gyakrabban jelentkezik a hónaljban a probléma, a férfiaknál a tenyéri-talpi izzadás jellemzőbb. Nem lehet tudni, vajon a „modern korban” nőtt-e a túlzott izzadással küzdők száma, mindenesetre ma több jelentőséget tulajdonítanak a problémának, mint ötven vagy száz évvel ezelőtt.

Magyarországon becslések szerint legalább a népesség 2-3 százalékát érinti ez a probléma. A stressz fokozza a verejtéktermelést, ami általában a tenyéren, talpon és a hónaljban okoz kellemetlen tüneteket. A kórosan fokozott izzadásra a dezodorok és izzadásgátlók gyakran nem nyújtanak kielégítő megoldást.

 

Az izzadás az egyik legtermészetesebb dolog a világon, a szervezet fontos, alapvető funkciója. Szabályozza testhőmérsékletet, hiszen a verejtékezés során kiválasztott folyadék elpárolog, és megakadályozza a bőr, illetve a belső szervek túlmelegedését. A megemelkedett testhőmérséklet kialakulhat a levegő magas hőmérséklete, illetve az izomzat fizikai igénybevétele során, láz leküzdésekor, vagy betegség esetén.

 

Minden ember több mint kétmillió verejtékmiriggyel rendelkezik, melyek leginkább a hónaljban, a tarkón, a fejen, a homlokon, illetve a kéz és a talp felületén oszlanak el. Ezek a területek vannak a legfokozottabb mértékben kitéve az izzadásnak. Természetes körülmények között minden nap körülbelül fél liter verejték távozik a bőrből izzadás során, ez a mennyiség nagyobb hőmérsékleten akár a hat litert is elérheti.

 

A bőrben kétféle verejtékmirigy létezik. Az ún. apokrin mirigyek a hónaljban, az emlőben és a nemi szervek környékén találhatók. A szőrtüszőkbe nyílnak, méretük és aktivitásuk serdülőkorban, hormonális hatásra nő meg, majd idős korban ismét csökken. Váladékuk tejszerű csepp a szőrtüsző nyílásában. Az ún. ekkrin verejtékmirigyek az irha alsó rétegében lévő gomolyagszerű csöves mirigyek, melyek szabadon nyílnak a bőr felszínén. Testünkön mintegy 2 millió ilyen ekkrin verejtékmirigy található. Számuk testtájanként változó, a tenyéren és a talpon a legtöbb (400-600 négyzetcentiméteren ként). Működésüket az ún. szimpatikus idegrendszer szabályozza, a hormonális rendszer nincs rájuk közvetlen befolyással. Az ekkrin verejték szagtalan, átlátszó, sós ízű folyadék, melynek 99 százaléka víz.

 

Milyen megoldások léteznek?   Kölcsönkérjük az úszóktól az orrcsipeszüket,  -néha a villamoson szükség lenne rá.

 

A dezodor, ahogy a nevében is benne van, csak elfedi a szagokat, de nem csökkenti az izzadást. És gondoljunk csak bele, naponta kemikáliával kenjük be a bőrünket. Ez kontaktallergiát, súlyosabb esetben ekcémát okozhat.

 

Az izzadásgátlók alumínium-kloridot tartalmaznak. Este felkenve a inaktív molekula kötődik a bőr fehérjeszerkezetéhez és összehúzza a verejtékmirigyek kivezető nyílásást. Reggel le lehet mosni és néhány napig csökkenti az izzadást.

 

És számtalan ötlettel találkozhatunk még az interneten, a televízió reklámok is tele vannak az ígéretesebbnél-ígéretesebb dezodorokkal. Számomra ez csak azt mutatja, hogy az emberek nagy része problémának éli meg és keresi a különböző megoldásokat.

 

Jó megoldást jelent a botox kezelés. A botox a szimpatikus idegvégződések működését gátolja, csökkentve ezzel a kórós izzadást. Egyetlen hátránya, hogy min.10-15 szúrás szükséges, és hatása 6-9 hónapig tart, ismételni kell.

 

Műtéttel is próbálták kiirtani a bőr aljáról ezeket a mirigyeket, de heg nélkül ez megoldhatatlan.

 

Megvan a megoldás a biztonságos hónaljizzadásgátlásra!

MiraDry forradalmian új technológia, amely végleges megoldást kínál a kóros izzadás kezelésében.

 

A MiraDry mikrohullám energia segítségével véglegesen elpusztítja a bőr mélyén lévő izzadság, bűzmirigyeket és szőrtüszőket is. Tehát 3 az egyben kezelés !

 

A mikrohullám hullámhossza a lézer és a rádió frekvencia között van. Képes lejutni abba a mélységbe, ahol ezek a mirigyek találhatóak. Semmi más nem képes erre.

 

Kezelés során a kezelőfej előszőr vakum segítségével fixálja a kezelendő területet, mikrohullám energiával kezeljük, majd egy kerámia hűtőfej visszahűti a kezelés felett a bőrt, hogy az ne sérüljön.

A kezelés speciális érzéstelenítésben történik, teljesen fájdalmatlan. Kizárólag orvos végezheti

 

Szabaduljon meg Ön is az izzadástól ! www.miradry.hu

 

Ossza meg velünk vélményét !