Próbálta már a „8 pont lift” feltöltést?

A „8 pont lift” arcfiatalítási technika a hyaluronsav beadási helyére utal.  Négy  anatómiai pont az egyik oldalon , négy pont  a másik oldalon.  (2×4=8) Ez a módszer kifejezetten az arc középső részének a kezelésére szolgál.  A megereszkedett arc megemelését nem egy helyre adott feltöltéssel érjük el, hanem a feltöltőanyagot több ponton osztjuk el.

Kidolgozója Dr. Mauricio de Maio brazil plasztikai sebész. Régebben azt gondolta a vendég, hogy „óh kellene egy kis töltőanyag ide, meg ide” és már ült is a székbe.  Mára ez megváltozott.  Ahhoz hogy szép, természetes eredményt érjünk el , sokszor nem a ránc alatti területet kell feltölteni. Ehhez ad iránymutatást Dr. Maio.

Amikor hyaluronsav ráncfeltöltést végzünk, az eredményre kell koncentrálnunk. Ez az új feltöltési technika lényegében a gravitáció ellenpólusaként dolgozták ki.  Ajánlott azoknak, akiknél a megereszkedés kezdeti vagy közepes,  és akik nem szeretnének sebészeti beavatkozást.

Régebben az arc megemelését az egy ponton beadott nagyobb mennyiségű töltőanyag adásával értük el.  Ha túlzásba visszük a kezelést, márpedig az eredmény eléréséhez bizonyos mennyiségű hyaluronsav szükséges, akkor úgynevezett „párna arc” lesz. Legtöbb vendég félelme ez.  Ezzel a módszerrel ez teljesen kiküszöbölhető, az eredmény pedig lenyűgöző: a markáns arccsont vonalát feloldja, a szem alatti mélyedés csökken, csökken az orr-száj vonal mélysége és megemeli a szájcsücsköt. A „nyúzottság” eltűnik az arcunkról.

Az arcszobrászat valóban művészet, ahogy az a nevében is benne van.  A hyaluronsav kezelés nagy tapasztalatot és művészi szemléletet igényel. A kezelés teljesen egyénre szabott minden esetben. Fontoljuk meg, hogy kinek a kezébe tesszük le a bizalmat!

Kérjen Ön is szakszerű tanácsot !

 

 

Ossza meg velünk vélményét !