Visszakapni valamit

Visszakapni valamit–látványos arcfiatalítás fájdalom nélkül

Eljön az a pillanat, amikor a sok is kevés. Értem ez alatt, hogy hiába a sok és megfelelő arcápolás, a napi minimum 8 óra alvás, a rendszeres mozgás, a külső és belső hidratálás, a minőségi arckrémek, illetve természetesen a legjobb kozmetikai kezelések, mert megjelent az arcomon az idő. Amikor reggel felkelek és hiába minden praktika, amit generációk óta dédelget a család női ága, anyák és lányaik, nagymamák és dédik, ez is kevés. Mert ott, akkor, reggel megjelent az arcomon az idő.

 

Személy szerint egy darabig ezzel remekül tudtam együtt élni. Nem volt gond. Megszerettem a nevető ráncaimat, az ajkaim körüli kis árkokat, boldogsággal megdolgoztam értük. De amikor már a szemem körüli árkok mélyrepülésbe kezdtek volna, a bőröm mintha veszített volna feszességéből, éreztem, hogy ez nem fog menni. Velük nem akarok minden reggel szembesülni. Ezt nem tudom szeretni. Nem is kell. Jobb esetben mindenkinek van egy olyan szakember tanácsadója, akiben minden körülmények között bízik és képes őszintén felé fordulni a problémáival, hogy megoldást találjon. Nekem az Álomarc és megálmodója Dr. Petrohai Ágnes az. Vele mindig élmény beszélgetni, klinikája – amely a legzordabb időjárás közepette is egy csodás szalon emlékét idézi egy friss nyári napon –  a béke és a szépség oázisa. Amikor felkerestem, rögtön tudta, hogy mi az, amire szükségem van: frissebb vonásokra és feszesebb kontúrokra. Nem késre és nem szikére. (Ez nekem fontos, nem megváltozni akarok, csupán visszakapni valamit.) Kétségtelenül pontos diagnózisa után a felajánlott kezelés is tökéletes találat volt: arcfrissítés és feszesítés némi hyaluronsavval és botox-szal. Ágitól mindig a legújabb technológiai és a legmagasabb színvonalú szakmai útmutatást és eljárást kapom. És még valamit, amit nagyon kevesen tudnak ebben a szegmensben: a pont elég, lehető legtermészetesebb eredményt.

 

Ági mindig, előre felvázolja, alaposan és világosan elmagyarázza, mivel és hogyan dolgozna az arcomon, mielőttel is kezdi – az esetünkben – pár perces beavatkozást. A bőrfelület fertőtlenítése után a megjelölt pontokba egy nagyon vékony hegyű tűvel bekerülnek a legjobb eredmény érdekében a megfelelő mélységbe a leghatékonyabb anyagok.  Tényleg néhány perc, néhány apró tűszúrás, ami csak nagyon minimális nyomokban kellemetlen és kész is. Az eredmény néhány nap alatt megjelenik, beérik és legalább fél évig tart. Olyan bámulatosan hatékony, hogy újra és újra csak megmosolygom a tényt, ahogy elhalmoznak bókokkal, az amúgy nagyon is szemfüles barátok és barátnők, hogy vajon mi történt az arcommal, mert egészen vidámak, kipihentek és simák a vonásaim. Tényleg elképesztő. Ha nem látnám magam is, alig hinném. De látom és imádom.

Most pedig már azt is tudom, hogy karácsony előtt is újra felkeresem Ágit és megajándékozom magam azzal az élménnyel, ami minden különleges vagy hétköznapi eseményt ünnepnappá varázsolhat, amitől jobban érzem magam a bőrömben.

 

És amikor belepillantok a tükörbe, vagy csak rámosolygok valakire, akkor megtörténik újra, meg újra, meg újra… Köszönöm!

 

Boldog és békés ünnepeket kívánok minden Álomarcosnak és minden megszépült, szépülni vágyó vendégnek!

— Radványi Lili

Ossza meg velünk vélményét !