Dolhai Attila nálunk fiatalodik

Dolhai Attila élete a színpad. A folyamatos színpadi és TV-s szereplések megkövetelik, hogy mindig makulátlanul nézzen ki a színpadon. Az otthoni arcápoláson kívül Attila az Álomarc Cosmedicat választotta partnerül, hogy karban tartsa arcbőrét, megőrizze fiatalságát. A rengeteg smink, maszk nagyon igénybe veszi a színész arcbőrét. Attila nem csak a színpadon, de magánéletében is igényes megjelenésére, amiért rengeteget tesz. A harmonikus külsőhöz hozzátartozik az ápolt arcbőr is, hiszen arcunk a névjegykártyánk, a külvilágnak magunkról küldött első kép.
Nők és férfiakegyetértenek abban, hogy a 21. századi férfi arcápolása mára nem merülhet ki a borotválkozásban. A kozmetikai kezelés,amit a férfiak főként arcfitneszként hasznának, hogy arcbőrük frissebb, üdébb legyen,sem lehet ördögtől való dolog. Léteznek azonban olyan, a férfiak számára is elérhető arcszépítési eljárások, amelyek használatával folyamatosan és hosszútávon biztosítható az arcbőr feszessége, fiatalos ragyogása és ezen a téren ma az urak sem lehetnek szerények.

Lépést kell tartanunk a hölgyekkel. Közszereplőként én is nap, mint nap megmérettetek a közönség előtt, amely a színészektől színpadi megjelenésében is mindig a maximumot várja. Fiatal koromtól nagy hangsúlyt fektetek arcbőröm egészségére. Dr. Petrohai Ágnessel való találkozásom sokat segített abban, hogy a ma elérhető legmodernebb technikákat hívjam segítségülbőröm kívántmegjelenésének elérésére.

Bár a közmondás szerint: hiúság,férfi a neved!Évezredek óta inkább a nők próbálnak megfelelni a felállított szépségideáloknak. Mostanra viszont fordult a kocka. A férfiaknál a példaképekmára ugyanolyan meghatározóak lettek, mint a nőknél. Az új évezred férfiideálja az acélos testű félisten, aki a fiatalság, a fitnesz, a szakmai siker megtestesítője. Így az elvárásoka nőkhöz hasonló kihívások elé állítják a férfit. Mit lehet tenni? Felvenni a versenyt. Az ápolt külső tudata a férfiaknak nem csak magabiztosságot adhat, de bizonyos mértékben a hiúságnak is jót tesz. Nem beszélve arról, hogy az elhanyagoltság, a nemtörődömség nem lehet valamiféle „macsós” dolog, hiszen a hölgyek inkább az igényességet, az ápoltságot értékelik.

„A férfiaknál ma egyértelműen megfigyelhető, hogy vagy adnak magukra, vagy nem adnak. Ahogy az illő viselkedés esetében, úgy az ápoltság tekintetében is rendelkeznünk kell bizonyos alap értékekkel. A művelt és sikerre vágyó férfiak nem engedhetik meg maguknak, hogy kedvezőtlen benyomást keltsenek másokban.Ezzel szemben elsősorban az önmagammal szemben támasztott elvárásoknak igyekszem megfelelni.”

Erre irányuló igényemaz Álomarc Klinika vezetője, Dr. Petrohai Ágnes által talált megoldásra, akinél úgy érezem, jó kezekben vagyok és arcbőrömmel kapcsolatos elvárásom szakmai támogatóra talált.
Az Álomarc Cosmedica vezetője Dr.Petrohai Ágnes már két alkalommal végzett CO2 lézeres kezelést Attilának. Ez a legtermészetesebb arcmegújító eljárás, melynek hatása nem múlik el. A két kezelés után Attila nagyon elégedett az eredménnyel.

„Olyan érzés ez, mintha visszakaptam volna 20 évvel ezelőtti arcbőrömet.”

 

Ossza meg velünk vélményét !